Andrea Brodin Föräldrar
Andrea Brodin Föräldrar

Andrea Brodin Föräldrar /\ Föräldrar till Andrea Brodin | Hemmets eleganta, moderna stil kompletteras av ett överflöd av naturligt ljus. Jag hade inga problem med att anpassa mig till miljön första gången jag kom in här. När jag tittade ner på sjön hade jag en känsla av att feng shui och energi här är ganska bra.

optimistisk utstrålning. Andrea Brodin, som flyttade in med sin familj 2017, berömde hemmets “behagliga balans” och krediterade hemmets rena linjer och väldesignade planlösning. När hon gifte om sig hade hon redan två barn från sitt första äktenskap och ett litet barn som bara var ett år gammalt.

gifte sig med Cedric; därför sökte hon och hennes nya man efter ett stort hem med lågt underhåll. Nästan omedelbart bestämde han sig för att rycka upp sitt liv och följa med Andrea till Sverige. Isabella, som nu är 3 år gammal, föddes till dem.

De förlovade sig i november 2016 och gifte sig äntligen i lördags. Det finns viktigare saker i livet än bröllopsförberedelser. Efter en lång coronavår hemma har du dock lite mer fritid än normalt och gott om möjligheter att göra vad som helst.

för att vi ska bilda familj”, sa Andrea Brodin på sin blogg. “Vi båda kände bara att det var dags. Och så, i slutet av augusti, ska vi ha vårt lilla bröllop, och det ska bli så roligt och underbart”, skrev Andrea Brodin. Det är därför vi är över månen. Hans Eric “Jejje” Brodin och Eva Benita Brodins extravaganta herrgård, där deras dotter Andrea växte upp.

Du hittar “Putzi” Brodin i Solnas Ulriksdal, inte långt från slottskyrkan. Den här lördagen var flera gäster inbjudna till Brodinhemmet. Kungen och drottningen, såväl som deras fruar, är långvariga vänner till familjen. Ett antal av Andrea Brodins

Bröllopets färgschema kommer att vara mässing, grönt och vitt, bland annat, på hennes Instagram-konto. Jag gillar hur stilen refererar till glitter från 60-talet. Jag var motiverad att designa detta utifrån mina farföräldrars bostad i

Inredd som Monaco på 60- och 70-talen, komplett med mjuka mattor, tångtapeter, palmer, marmor, guldaccenter och djurmönster. Andrea förklarar att många av föremålen i hennes hem är vintage eller antika, och att hon tycker om att kombinera de två.

lägenheten där hennes morföräldrar bodde. Andrea och Cedric började sina stora renoveringar med att fokusera på köket. Rum i det ljusa och luftiga huset behöver mestadels mindre kosmetiska arbeten. Det beslutades att installera ett högteknologiskt, flexibelt kök.

kommer direkt från HTH. Designen inspirerad av Monaco, som innehåller guldglänsande matbord och barstolar, sammetsklädda stolar fräck fotokonst och okontrollerad takbeslag, passar fantastiskt bra i det fashionabla köket. Området känns som ett högklassigt vardagsrum.

som ett resultat av att en bokhylla placerats som en skiljevägg förbi bordet. Hemmets hjärta är köket. Det är här vi äter, men det är också där vi sysslar med konsthantverk och spelar spel. Andrea, som är stammis här för affärer eller skola, har observerat att Cedric sticker ut som mest

bekymrad över att äta och det faktum att han lagar maten. Hon studerar just nu till fastighetsmäklare, vilket skulle komplettera hennes bakgrund inom ekonomi. Hon är också författare till en livsstilsblogg där hon diskuterar saker som mode, resor och hemdesign.

Andrea Brodin Föräldrar

design. Andrea har också lång erfarenhet av inredning och hon dyker ofta upp i TV4:s Nyhetsmorgon för att tipsa om ämnet. På grund av sin expertis hade hon inte bara en tydlig vision för det renoverade köket, utan hon lyckades också dra ut det.

var också den som hjälpte till att välja ut kökets funktioner. Den professionella inredaren Andrea Brodin säljer sin Lidingöfastighet samtidigt som hennes föräldrar säljer huset i Ulriksdals slottspark där hon tillbringade sin barndom. Utropspriset är kr.

26,5 miljoner Brodins villa erbjuder rymliga 250 kvadratmeter boyta, och den har utsikt över Kyrkvikens stad. Förutom Andreas nyligen arbetade övergång till tjänsten som mäklare, är barnens utbildningsmöjligheter en drivande faktor i omlokaliseringen, som Andrea förklarar: “Vi kommer inte att låta den här möjligheten gå förbi oss.”

Andrea Brodin, som nu är mäklare, konstaterar att hennes familj “flyttade ut för att köpa en ny fastighet, men vi kommer att återvända till stan eftersom alla våra tre barn ska gå i skolan där i september.” “Nu när jag även jobbar som mäklare strävar jag efter att göra vardagen lite lättare”, säger hon. Andrea Brodin har precis gift sig, och efter mottagningen, den

Kungaparets vänner har gjort slut. HEM Lyxigt Lidingöhem som ägs av Andrea Brodin säljs för 26,5 miljoner dollar. Andrea Brodin, specialist på inredning, säljer sin bostad på Lidingö och ger sig in på ännu en stor livsomställning efter att ha blivit mäklare förra året. Läs mer om denna extravaganta villa här.

Hennes barndomshem i Ulriksdals Slottspark finns också ute på marknaden och nu har inredningsgurun Andrea Brodin bestämt sig för att sälja l sin egen bostad på Lidingö, med ett utropspris på 26,5 miljoner kronor. De 250 kvadratmeterna boytan hemma hos Brodin är perfekta för underhållning och

vänder mot Kyrkviken. “Vi planerar inte att köpa ett nytt hus, utan kommer att vara tillbaka i stan eftersom alla tre barn ska gå i skolan där i höst”, sa Andrea och förklarade skälen bakom flytten. När det är möjligt tycker jag om att lägga till lite kul till det normala

Andrea Brodin säger till Expressen att arbetet som mäklare har gjort hennes liv “så mycket enklare”. Andrea Brodins tidiga minnen av hennes morföräldrars hem i Monaco är djupa. År senare, när hon och hennes familj bosatte sig i en villa från 1970-talet, upptäckte hon den perfekta miljön för den glittriga Rivierans estetik hon alltid hade föreställt sig.

blomstra och visa upp sin fulla potential. Sett från gatan drar Andrea Brodins villa inte mycket uppmärksamhet till sig. Det är ett i en rad hus på Lidingö ovanför Kyrkviken, och dess virriga vita tegelexteriör inkluderar några fascinerande snidade trädekorationer vid entrén. På grund av att hemmet

ligger på plan mark och döljer sina generösa 300 kvadratmeter av estetiskt tilltalande interiör. Hemmet är rymligt, väl upplyst och elegant. När jag först gick in genom dörren kände jag mig tillfreds. När jag tittade ner på sjön fick jag intrycket att det här var en lycklig plats.

bra energi. Den har en vacker harmoni med raka linjer och en väldigt genomtänkt golvplanering, säger Andrea Brodin, som flyttade in med sin familj 2017. Med två barn från ett tidigare äktenskap och en ung ettåring och hennes man Cedric letade efter en lätt att

underhålla och rymlig bostad. Jag uppskattar nicken till 1960-talets glitter i denna design. Som en nick till mina farföräldrars lägenhet på 1960- och 1970-talen i Monaco, har jag kastat försiktighet för vinden och gått ut med mattor, sjögrästapeter, palmer, marmor, guldutsmyckningar och djurmönster. Vissa föremålkommer också från Andreas farföräldrars bostad eftersom hon tycker om att kombinera vintage och moderna element.

Andrea Brodin Föräldrar