André dongelmans relatie
André dongelmans relatie

André dongelmans relatie /\ Als vrijgezel vermaakt André Dongelmans zich prima. Een vierjarige relatie met een andere vrouw heeft hem er niet van weerhouden om in de toekomst met mannen te daten.

De ster van Mother Lice moet nog verschijnen met een vrouw aan zijn zijde sinds hij nationale bekendheid verwierf vanwege het succes van de serie. Geruchten dat hij homo zou zijn, zoals het personage dat hij in de serie speelde, werden hierdoor gevoed.

“Ik ben niet geïnteresseerd in traditionele relaties en probeer ze te vermijden omdat ze niet goed voor mij zijn. Mensen hebben de neiging zich te willen conformeren aan een vooropgezet idee van hoe hun relatie eruit zou moeten zien. Nee, dank je, dat is niet mijn stijl “Hij onthult dit aan Weekend magazine.


Zijn meest recente relatie duurde vier jaar voordat hij ermee ophield. De eerste paar dates gingen heel goed, maar ik merkte al snel dat ik me meer gedroeg als iemand in een relatie. Dat weet ik en dat is voor mij niet het geval”, zegt André. “Liefde voor iemand ontwikkelen, maar niet vanuit de gedachte:

we moeten nu langzaam toewerken naar hoe de samenleving zou moeten zijn in een relatie”, zegt hij. Ze zijn al 30 jaar samen en hebben twee kinderen, maar ze hebben nooit samengewoond of getrouwd. Hoewel het niet de norm is, is dat een stijl waar het hele gezin van geniet.’

André dongelmans relatie
André dongelmans relatie


Kenneth wordt gespeeld door André in De Luizenmoeder. Al was het alleen maar omwille van het, hij is nooit op een date gegaan met een andere man. Ik denk echter dat het een goede zaak is voor mannen om dit te doen. Waar houdt dat ons tegen om iedereen op te nemen, ongeacht geslacht? Ik voel me nu niet zo, maar het kan veranderen. De mogelijkheid bestaat. “Niets in het leven is voor mij verboden terrein.”


Erik Jan Harmens, een schrijver uit Nederland, gaat deze zomer met een groep bekende Nederlanders en Belgen op reis naar hun ouderlijk huis. Wat blijft er over van het verleden? Hij is nu terug in Bergen, dit keer met acteur André Dongelmans aan zijn zijde. “De eerste scène die ik ooit heb gespeeld, was toen André van huis wegliep.


Hij is als acteur al jaren te zien in shows als Voetbalvrouwen en Flikken Maastricht. Als Kenneth in De Luizenmoeder maakte André Dongelmans, een 31-jarige Nederlandse acteur, vorig jaar zijn tv-debuut. André vertelt Story echter dat hij in het echt helemaal niet op Kenneth lijkt. “Om te beginnen ben ik een oprecht, gezond persoon! En nee, ik heb geen significante ander.

‘Ik sta echter open voor de mogelijkheid van een goede relatie.’ Weinig mensen kennen André’s vreemde familiegeschiedenis. Het begint allemaal met zijn moeder, een Ghanese immigrant naar Europa die haar geboorteland verliet om een ​​beter leven voor haar zoon te zoeken.

André dongelmans relatie
André dongelmans relatie