Amy vol leeftijd
Amy vol leeftijd

Amy vol leeftijd /\ Het is een geheel Nederlandse band genaamd OG3NE. Lisa, Amy en Shelley Vol zijn allemaal twee-eiige tweelingen en vormen de kern van de groep.

“Adem in, adem uit” was het lied dat ze uitvoerden op het Junior Eurovisie Songfestival 2007 voor Nederland. Na het winnen van seizoen vijf van The Voice of Holland op 19 december 2014 kregen ze een platencontract bij EMI.

Op elke internationale editie van de show schreven ze geschiedenis door de eerste groep te worden die de wedstrijd won.

Om deel uit te maken van het Nederlandse team op Eurovision 2017 werd aangekondigd op 29 oktober 2016. Hun optreden van “Lights and Shadows” werd voor het eerst aangekondigd op 2 maart.

Met een totaal van 150 punten gingen ze door naar de kampioenswedstrijd na het winnen van hun halve finale.

Terwijl de tweeling Amy en Shelley Vol in oktober 1995 werden geboren, werd Lisa Vol geboren op 21 juni 1994 (27 jaar). (26 jaar). In Fijnaart groeiden de zusjes op, en ze werden allebei in Dordrecht geboren.

Naast producer is Rick Vol ook songwriter voor zijn twee dochters.Met hun zelfgeschreven nummer “Adem in, adem uit” wonnen ze Junior Songfestival 2007 met een maximale score van 36 punten in de halve finale en finaleronde.

Amy vol leeftijd

Op het Junior Eurovisie Songfestival 2007 in Rotterdam eindigden ze als tiende van de zeventien finalisten. Het jaar daarop brachten ze het album ‘300 procent’ uit, en in 2011 brachten ze er nog een uit met de naam ‘Sweet 16’.

‘O’G3NE’ keerde terug naar The Voice of Holland in de blinde audities van seizoen vijf na een korte afwezigheid na de release van hun tweede studioalbum in 2011. Bee Gees’ “Emotion” was hun favoriete nummer en ze kregen alle vier de juryleden aan het draaien.

hun stoelen voor hen. Uiteindelijk werden ze de eerste groep ooit die de show won, waardoor ze de eerste groep ooit waren die dit deden. In 2016 waren ze te zien in de Nederlandse televisieshow De beste zangers van Nederland, waar ze streden in een zangwedstrijd.

Op 30 september 2016 brachten ze hun derde studioalbum uit, We Got This. De Nederlandse albumsgrafiek piekte met deze release op nummer één.

O’G3NE zal Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2017, dat op 29 oktober 2016 in Kiev, Oekraïne wordt gehouden.

‘Lights and Shadows’ is de titel van hun inzending, die op 3 maart 2017 werd uitgebracht. ging door naar de kampioenswedstrijd van de halve finale en eindigde als 11e overall met een eindscore van 150 punten.

Amy vol leeftijd
Amy vol leeftijd