Amber kortzorg ziek
Amber kortzorg ziek

Amber kortzorg ziek /\ Amber Kortzorg, een kassamedewerkster, geloofde vroeger dat haar vader niet om haar gaf toen ze nog een kind was. Toen ze nog maar zes maanden oud was, verliet de man zijn gezin.

Ze liet gisteravond aan De cut-gast weten dat ze nu weet dat haar vader door zijn ziekte niet voor haar kon zorgen. Hoe dan ook, ze voelde de effecten van de situatie op haar persoonlijkheid. “Ik was lange tijd woedend”, gaf ze toe. Ruim 350.000 mensen luisterden af ​​om Kortzorg haar verdieping te horen delen.

Toen presentator zcan Akyol hem vroeg waarom ze zoveel relaties heeft gehad, bekende Amber: “Ik ben verliefd geworden om de verkeerde redenen, ik was op zoek naar liefde.” ‘Ik was op zoek naar bevestiging van de buitenwereld,’ zei ik. Amber Kortzorg, het gezicht van de kassa, is deze week te gast op The Cut. Een ander bijzonder gesprek vindt plaats in de stoel van zcan Akyol.

De focus verschuift snel naar de impact die Ambers vroege hechtingsproblemen hadden op haar latere leven. Hoewel Amber al jaren een relatie heeft met haar huidige vriend, heeft ze eerder een aantal affaires gehad. Volgens haar is de fragiele relatie van haar vader met haar verantwoordelijk voor de manier waarop het mis is gegaan.

Amber kortzorg ziek

Zes maanden oud, Amber’s vader verliet het gezin. Gedurende haar hele leven is hij degene die het meest afwezig is. Toen ik hem nodig had, was hij er, toen ik niet, hij was er.” Elke keer dat hij in de buurt was, voelde ik meer vertrouwen in mezelf.”

Om van haar te houden, hoefde ze alleen maar een dochter te zijn die goed genoeg was. Het vertrouwen was vele malen geschonden. Amber aarzelde even voordat ze het onderwerp ter sprake bracht, maar ze gaat door en doet dat.

Mensen met een verstandelijke beperking worden gemeden vanwege een diepgeworteld sociaal stigma. Dat is van mijn vader. Als kind had ik geen idee dat mijn vader een ernstige ziekte heeft en daarom geen vader kan zijn. ‘Eindelijk kan ik ze uit elkaar houden.’

En ze zei dat ze lange tijd woedend was omdat ze niet kon bevatten dat je het leven van een kind zou verlaten. Ze ging verder met te zeggen: het is me nu duidelijk dat hij geen andere keuze had dan het te doen.

In het belang van mijn moeder en mij. , ik ga eerst voor mezelf zorgen “type man. Dit is nu logisch voor mij.” Eerst en vooral wil Amber erkend worden voor haar werk op het grote scherm.

Wat als ik het kan halen? Is mijn houding goed genoeg? Je bent genoeg en het is niet jouw schuld dat er nu niemand voor je kan zijn, ik wou dat ik dat meisje kon vertellen. Die persoon heeft er om verschillende redenen ook niets over te zeggen. Hij houdt echt van me, en het is prima voor hem om dat te doen.”

Amber kortzorg ziek
Amber kortzorg ziek