Alexandra Bring Pojkvän

Alexandra Bring Pojkvän
Alexandra Bring Pojkvän

Alexandra Bring Pojkvän /\ Förutom att vara en av Sveriges populäraste fitnessbloggare har 32-åriga Alexandra Bring även tävlat i TV4:s Gladiatorer. Hennes syster och hon har en podcast som heter Tv systar och en podd, även om hon just nu är mest känd för sitt yrke som influencer.

Törnegren, Victoria. Alex är en mycket populär Instagram-användare. Mer än en halv miljon människor följer ivrigt hennes varje rörelse på den plattformen. Det är officiellt: förutom sina två tjejer väntar Alexandra en tredje! Femtio procent genom sista akten | Alexandra, ta med din pojkvän

Alexandra Bring, en stjärna i sociala medier och fitnessguru, meddelade i oktober att hon och hennes partner hade välkomnat sitt första barn. Alexandra informerade sina läsare genom att publicera ett blogginlägg där hon diskuterade graviditeten och delade med sig av sin spänning över möjligheten att utöka sin familj.

expanderar: Det är säkert att anta att hon har varit i minst ett annat förhållande tidigare. Det finns ingen teatralisk eller musikalisk historia för Alexandra Bring. Mitt i sin dejtingtillgänglighet är Alexandra Bring öppen för nya människor. Snart uppdaterad. Är det möjligt för dig att vara helt lycklig? Så underbart det är att Lou snart blir ett äldre syskon till sin lillasyster eller bror.

Under 2020 kommer vi att välkomna en ny medlem till vår familj. Detta är allt jag kunde ha hoppats på och mer. Hon uttryckte bland annat att hon kände sig “extremt hemsk” i sitt skrivande. Graviditeten varade i ungefär fem månader och paret har nu välkomnat sin nya bebis till världen. Alexandra uttryckte sin entusiasm över sin nya bebis i torsdags.

på Instagram med bildtexten: Alexandra Bring, 28 år när detta skrivs, driver en av de populäraste fitnessbloggarna i Sverige och har över 600 000 Instagram-följare. Hon har synts på Tv4:s Gladiatorer och har en egen klädlinje, Bring Sportswear. Alexandra bor med

hennes sambo och deras 11 månader gamla pojke Lou bor i en lägenhet i Stockholm som de har kallat hem det senaste året. Med stuckaturtak, kakelugn och härliga burspråk har Alexandra karakteriserat denna lägenhet som “sin drömenhet” på sin blogg. Jag tycker om att återvända hem eftersom det är världens finaste kansli. jag

Jag har det svårt hemifrån och det gör resan till en utmaning. Att vara en del av vårt team är där jag känner mig mest tillfreds, tillägger Alexandra. I början av detta år upptäckte Alexandra lyckan med moderskapet för första gången. Hon och hennes partner fick så småningom en dotter inte långt efter det.

De tog beslutet att kontakta Lou. Alexandra skrev ett blogginlägg om deras dotters svåra förlossning efter att hon föddes. Med knappt 2,1 kilo kom Lou in i världen sex veckor för tidigt. Vi kom till BB runt 4:30 och visades omedelbart till vårt rum.

Klockan var 05:30 och det fanns ingen stopp för oss. Detta var den mest uteupplevelse jag någonsin har haft. Jag kan bara inte fatta att det är vårt barn som dök upp. Hon påpekade att vi hade turen att inte vara på gymmet i tid för att avbryta hennes benpass, och fortsatte med att säga: “Allt verkar fungera till det bästa.”

Alexandra Bring Pojkvän

Det verkar gå bra, och vi kommer att ägna de kommande veckorna åt att ge henne särskild neonatalvård så att hon kan växa och frodas. Profilen för influencern och praktikanten Nader Chebaro, 36, och Alexandra Bring, 29, är stolta föräldrar till en flicka. I det här fallet, “Ja, det här är

Här är vad jag har hållit på med de senaste 42 veckorna. Hon har kommit. Hon skriver på Instagram om hur underbart livet är. I kommentarsfältet överöser dina medbloggare dig med gratulationer. Grattis, älskling!” skriver Bianca Ingrosso. En dotter, Lou, har redan fötts till paret. Ursäkta, underbara! Jag har fått en hel del

sedan jag öppnade det här har du frågat om mitt förhållande, och även om jag uppskattar intresset är jag ännu mer berörd av din genuina glädje för mig. Jag tänkte att jag borde fylla i dig lite mer om detta. Han gillar inte rampljuset, och jag kommer att respektera den preferensen och inte lyfta fram honom.

allt som får honom att känna sig illa till mods. Men när du har en blogg får den en mer personlig betydelse, och det är utmanande att utelämna en så stor del av din existens. Observera att han har gett sitt OK för att jag ska publicera detta. Annat än det… lol, ja, men det har han! Jag skulle aldrig ha gissat att jag skulle träffa dig på jobbet förra sommaren, men här är vi.

möta någon omedelbart och positivt. Tyvärr har jag haft mycket fruktansvärd tur på den avdelningen genom åren, så jag misstänkte först att han var en bedragare. Vi väntade nästan på att det skulle komma, men vi har varit tillsammans professionellt och romantiskt sedan i höstas.

kontinuerligt under dagen och natten. Kanske det faktum att ingen av oss aktivt letade efter en romantisk partner eller ens övervägde möjligheten att bli singel bidrog till vår omedelbara kompatibilitet och den efterföljande insikten att inget annat mattetered. Att hitta någon jag älskar så högt är det bästa som någonsin har hänt mig, och för det är jag evigt tacksam.

till vem jag är lika älskad, och vice versa. Efter att vi träffades skämtade jag med min syster och andra vänner om att jag hade upptäckt min blivande man. Men man måste verkligen vara försiktig med vad man önskar sig. Allt klickar på plats och jag insåg i det ögonblicket att det är så det ska kännas. På inget sätt i min

Det finns en chans att livet skulle kunna Det verkar som att det skulle vara enkelt att dela ett hem med någon annan. En nära vän är någon som jag kan titta på och vet exakt vad de tänker, någon jag kan anförtro till om allt från professionella till personliga frågor, och någon jag kan lita på att alltid ta mig igenom vad som helst.

vad jag kom fram till Jag tror att jag har upptäckt den person som jag vill spendera resten av mitt liv med, och jag har aldrig tidigare känt en sådan överväldigande glädje och kärlek.

Alexandra Bring Pojkvän

You may also like...