Alex ceesay ålder

Alex ceesay ålder
Alex ceesay ålder

Alex ceesay ålder /\ Jag är Alex Ceesay, självklart tror konstnärer generellt att det är självmordsbenägen att lägga ut bilder på sig själva med maskingevär eller i grupper med våldsamma brottslingar på sociala medier.

Om du däremot inte är kriminell kan allmänheten och media se dina aktiviteter som stigande.Efter att Alex Ceesay hittades sittande på Kumlaanstalten och gjorde tid för rn. 2016 vann åklagaren målet.

Fem år efter att jag lämnade befann jag mig i en helt annan situation. Jag ville lyssna på musik ibland, men också på festivaler, sprit och musik. “Faktum” är att han tidigare hade kommit ihåg det, men först nyligen kommit ihåg det igen.

Alex Ceesay

För andra gången hävdar Alex Ceesay att den kriminella bananen bara har förbättrat hans musikkarriär.En “gangsta”-rappares berömmelse tog fart när hans engagemang i organiserad brottslighet blev mer intensiv.

Till en början var det omöjligt att se skillnaden mellan Alex Ceesays musik och hans existens i den kriminella undre världen.

Gangsterrappare

Att posera med ett maskingevär eller mitt bland kriminella är karriärsjälvmord för de flesta musiker, men att vara en gangsterrappare kan faktiskt höja ditt aktievärde.

Till sist löstes fallet av rapparen Alex Ceesay, som 2016 frigavs från Kumlaanstalten efter att ha avtjänat ett rånstraff.

Mitt liv hade förändrats dramatiskt när jag var fem år borta. Att bara investera i musik eller att kombinera fester, droganvändning och musik var ett alternativ för mig. Hans val var det senare. Han lovade att återvända inom kort.

Även om Alex Ceesay gick tillbaka till droger och andra kriminella aktiviteter, hävdar han att detta bara var fördelaktigt för honom när det gäller hans musikkarriär i slutändan.

Hans rykte som en sann gangsterrappare växte med hans engagemang i kriminell verksamhet. De hade blivit så sammanflätade att Alex Ceesay inte längre kunde skilja de två åt.

Trots sin ringa storlek har Alex Ceesay inga problem att ta på sig fängelsets standard gråblåa fängelset-shirt. På kinderna finns det flera djupa ärr. Han säger: “Det är en stridsskada.”

I sin cell komponerar han sånger om livet i Kumla. Hittills har “Dreams Behind the Grill”, hans mest populära låt, fått mer än 142 000 visningar på YouTube. Låten har beundrats av kartellens Ken Ring och Sebbe Staxx.

Alex ceesay ålder

Alex dömdes till två års fängelse för att ha rånat en närbutik för två år sedan. Han och en massa andra män tömde ett lager hos en återförsäljare i Stockholm.

Som Alex Ceesay har sagt kommer han inte längre att romantisera brott i sin musik i framtiden. Mot bakgrund av sina prestationer har han börjat arbeta som videobloggare.

Han uttalade sig också mot schismen mellan kriminella organisationer och gangsters på sin YouTube-kanal efter sångaren Nils “Einár” Grönbergs död.

Så fort jag såg honom hade jag en känsla av att något hemskt skulle hända honom. Einar tyckte att jag var lite deprimerande. Han var en unik gangster-rapartist, och Einar var den siste i sin typ.

Som ett resultat blev det ännu mer kritiskt att delta i ett möte med rappare som du misstänkte vara riktiga. Att kunna vinna godkännande av dem som är försiktiga och rädda för ärlighet blev allt viktigare för Einar.

Alex ceesay ålder
Alex ceesay ålder

You may also like...