Agnes Carlssons Föräldrar

Agnes Carlssons Föräldrar
Agnes Carlssons Föräldrar

Agnes Carlssons Föräldrar /\ Agnes Emilia Carlsson är en svensk skivartist som går under monoonymen Agnes. Hon blev känd efter att ha vunnit Idol 2005, den andra säsongen av Svenska Idoltävlingen.

Hon skrevs sedan på Sony Music, och hennes självbetitlade debutalbum Agnes, samt hennes uppföljare, Stronger, båda placerade sig i toppen av den svenska topp 60 albumlistan.

Agnes uppgav

Agnes uppgav i början av 2008 att hon hade delat bolaget med sitt skivbolag och nu var signad på Roxy Recordings, ett litet oberoende bolag.

Dance Love Pop, hennes tredje album, släpptes den 28 oktober 2008 och debuterade som nummer fem i Sverige, 70 i Österrike, 38 i Frankrike, 45 i Schweiz och 13 i Storbritannien.

Detta är hennes mest framgångsrika album, med 200 000 sålda exemplar globalt; 50 000 exemplar såldes i Frankrike och 40 000 i Sverige.

Agnes Carlssons Föräldrar

“On and On” och “Release Me”, bandets två första singlar, blev internationella hits och nådde topp tio på listor över hela världen.

“Release Me” debuterade som nummer ett på Billboard Hot Dance Club Songs-listan och nådde nummer tre i Storbritannien och sålde över 900 000 exemplar över hela världen.

Whitney Houston

Agnes har identifierat Stevie Wonder som en inspiration, liksom Whitney Houston och Janet Jackson, som musikaliska influenser.

Agnes Carlsson har något att göra just nu. Hon har sett dels att spela i ett nytt album, som hon hoppas kan släppa ngon gng ir. Som ett resultat av coronapandemin har hela grann varit försvrat.

Dels har startat sitt eget bolag, Senga, som är ett anagram av hans förnamn. I en intervju med Kupé tar han upp namnets betydelse.

Under intervjun avslöjas också att han och hans sambo, Vincent Pontare, köpt en 1800-talsvilla utanför Stockholm. Det beskriver hon som ett jätteprojekt, samtidigt som man kan göra sig hemmastadd.

Jag avgudar vackra landskap och drömmer om att få mer plats i mitt hus så att jag kan ha mina klingsklar nära. Jag vill också att hemmet ska spegla mina personliga egenskaper, som hur jag bär mig i vissa situationer. Enligt henne är det också vardagen som avgör ens öde.

Agnes Carlsson och Vincent Pontare har varit ett par i snart tio år och är fortfarande tillsammans.I ett nytt Instagram-inlägg har artisten flugit till utkanten av staden och berättar om sin stora familj.

Agnes Carlssons Föräldrar
Agnes Carlssons Föräldrar

You may also like...