Afke boven relatie
Afke boven relatie

Afke boven relatie /\ Een uitstekende case study over prestatie, daar! Uiteindelijk hebben we, na veel mails en telefoontjes, een afspraak kunnen maken met het betreffende bedrijf.

Genieten:

Op 1,5 meter afstand van waar ik zit, genieten mijn vrienden Afke en Harrie van een heerlijke zomeravond in een prachtige tuin. De sfeer warmt snel op nadat je voorbij de enigszins onpersoonlijke begroeting bent – het is nog steeds ongebruikelijk om geen handen te schudden –


Ik werd vannacht laat wakker door een droom. In mijn slaap was ik op de een of andere manier een kwartslag verschoven.

Over de rand van het bed hangend, waren mijn benen volledig zichtbaar. Het leek alsof mijn tong en keel uitgedroogd waren en mijn haar op zijn plaats zat. Ik had op mijn wang gekwijld, en ik kon het voelen.

Mijn gedachten dwaalden een paar seconden af ​​voordat ik weer bij zinnen kwam. Ik wist niet waar ik was. De vergadering was niet saai, toch? Ik sprong uit mijn vel in ongeloof, in een poging mezelf te herstellen en de waarheid te verdoezelen.

Ook Afke werd meegesleept in de opwinding. Zij vond PartnerSelect het beste item op het gebied van relatiebemiddeling in het klantenprogramma van Kassa.

Afke boven relatie

Twee jaar na het overlijden van haar man rouwde ze nog steeds. Ze was toen 56 jaar oud. Toen ik het voor het eerst zag, was mijn eerste gedachte dat ik het niet langer nodig had.

Universum:

“Het zal alleen ik en het universum zijn.” De weekenden werden echter steeds uitdagender. Ze registreerde zich, niet zeker of ze dit opnieuw mocht doen.

Ze vroeg zich snel af: “Waar ben ik aan begonnen?” “Maar als je A zegt, moet je B zeggen.” Ze had geen idee dat het allemaal zo snel voorbij zou zijn.

In 2017 ontmoetten ze elkaar voor het eerst. Na drie jaar daten, besloot Afke eindelijk haar geboorteplaats te verlaten en met haar langdurige partner te trouwen. Met hun bewonderende blikken, gelach en talloze vakantieplannen zijn Afke en Harrie duidelijk verliefd.

“Ik weet niet hoe ik bij PartnerSelect terecht ben gekomen.” Het was zes jaar geleden dat Harrie voor het laatst een metgezel had gezocht. Hij was 53 toen zijn vrouw stierf. “Dat was ongetwijfeld een belangrijke wegversperring.

Afke boven relatie
Afke boven relatie