Adam Dahlberg Kock Familj
Adam Dahlberg Kock Familj

Adam Dahlberg Kock Familj /\ Restaurangmecenater i Stockholm hittar Adam/Albin på Rdmansgatan 16. 2014 fick kockarna Adam Dahlberg och Albin Wessman, som tidigare samarbetat på Bon Lloc och Mattias Dahlgren, möjlighet att ta över ledningen av Stefan Erikssons matstudio på Mattias Dahlgren.

Radmansgatan 16. Adam och Albins matstudio började med att erbjuda ett roterande schema med matlagningslektioner, catering, luncher och en popup-restaurang. Alla kockarna lade ner extra tid på att förbereda sig för tävlingarna Bocuse d’Or och Årets kock de dagar som restaurangen var stängd. Under 2016 har

Restaurangdelen Adam/Albin är här för att stanna medan matlagningsstudion och lunchserveringen har flyttat till Tväteriet, ett angränsande anläggning. Diners på denna anläggning har plats för 30 gäster och kan njuta av förutbestämda smakmenyer. SÄRSKILT ELEGANT MAT Barens namn är

Adam Dahlberg och Albin Wessman, företagets ursprungliga ägare. Två desorienterade kockar som har byggt upp en framgångsrik restaurangverksamhet. Adam/Albin är den klara föregångaren. Detta är en av de mest omtalade restaurangerna i staden, men den lever mer än upp till buzzen. Här serveras en hel femrätters middag.

och inte mer än så. De flesta av borden är gemensamma och serveringspersonalen bestämmer var ditt sällskap ska sitta precis innan restaurangen öppnar varje kväll, så du vet aldrig vad du ska äta med eller vem du kan sluta sitta bredvid. Du får några aptitretare som förrätt, och sedan får du välja fyra av huvudrätterna.

ökade portioner med ett urval av två eller tre val. Drop-ins finns i baren, som också erbjuder en begränsad meny. Det finns mer diskreta alternativ om du hellre inte vill skryta om din kulinariska skicklighet inför en främling, men om du gillar att dela historier om dina favoritmåltider och prova nya rätter med intressanta människor, är det här

och sällskap med sedan länge förlorade kompisar. Någonstans att träffas och äta. I 2022 års upplaga av Guide Michelin fick Adam/Albin en stjärna. Adam Dahlberg och Albin Wessman, från Stockholmsrestaurangerna Adam/Albin och Misshumasshu, är ett fräsande kulinariskt par.

kommer att öppna sin hittills största lokal 2022 på Hus 26 i Slakthusomrddt. Höstens avtäckning av Hus 26:s noggrant kurerade restaurang- och barkoncept inkluderar Adam och Albins senaste stora projekt. Hus 26 ligger inom Slakterierna.

Art Nouveau-fabriker byggda 1912 som är sammanlänkade av den enorma Pörbindelsehallen.
Adam Dahlberg och Albin Wessman, tillsammans med fastighetsfirman Atrium Ljungberg, har idag meddelat att de kommer att lansera en ny restaurang hösten 2022.

restaurang, deras hittills största, på Hus 26 i trendiga Slakthus i Stockholm, dit både lokalbefolkning och besökare kommer för att njuta av stadens senaste kulinariska och kulturella utbud. Vi gillar möjligheter att utforska nya, off-the-beaten-banan platser där vi kan tänka utan begränsningar.

och växla upp saker, som Adam Dahlberg rekommenderar. Med sin rika historia inom slakteri är kvarteret runt stadens gamla slakterier en perfekt plats för en restaurang. Det är idealiskt att Hus 26 och slakterierna bygger på samma kärnkoncept och att lokalerna vi

Adam Dahlberg Kock Familj

har en takhöjd på 13 meter och flyttar till en cool gammal industribyggnad från 1912, för att fortsätta med Albin Wessman. Kockarna Adam Dahlberg och Albin Wessman har vunnit ett flertal priser för sina innovativa och populära restauranger. Vad Adam/Albin var 2016

öppnade på Rdmansgatan, som White Guide döpte till “Årets stjärna” året efter öppnandet. Adam/Albin är en global mästarklass inom fine dining, med sina rötter i det nordiska köket och en dedikation till att endast använda de finaste råvarorna för att skapa en rätt som verkligen är unik. Under 2016 har

Misshumasshu, en asiatisk-inspirerad restaurang, debuterade, medan Stockholms berömda sommarrestaurang N återvände till Lngholmen i år. När paret äntligen öppnar sin största anläggning hittills 2022 kommer det att baseras på ett helt nytt koncept.

De lanserar i Slakteriet, Hus 26, så leta efter dem där. Hus 26, tillsammans med de andra bostäderna i de historiska slakterierna, genomgår för närvarande omfattande renoveringar. Anläggningarna kommer att uppdateras och ombyggas för att tillgodose den ökande användningen. Byggnadens historiska fabriksstämning kommer att bibehållas, men varje

Inredningen och funktionaliteten kan modifieras av spelaren för att passa deras behov och preferenser. Specific Generic, med arkitekten Andreas Bozarth Fornell i spetsen, ansvarar för designen och inredningen av Adam & Albins två befintliga restauranger.

layout för det helt nya matstället. Den massiva satsningen på slakterikvarteret, som har lockat till sig restauranger, evenemangslokaler, konserthus och konstintresserade, har påbörjats i Hus 26, där Adam & Albin blir de första i raden av skådespelare som presenteras under säsong. säsong(er) av höst och vinter Vi har inte ännu

vet hur många restauranger, barer och andra koncept som kommer att ingå, men vi avslöjar hela tiden mer information om de noggrant utvalda spelarna. Slakthuskorridorerna, med Hus 26 i spetsen, blir en helt ny och annorlunda upplevelse.

plats. Var och en av våra medarbetare har handplockats eftersom de alla delar en vision för hur de kan driva sina passionsprojekt i slakteriets grannskap. Och när dessa kraftfulla motiv och mål kombineras blir resultatet unikt.

var du än befinner dig i Stockholm, eller faktiskt, Sverige. Enligt leasingchef Mattias Roussakoff “kommer det att finnas artister med stor kärlek till sitt yrke och som är de allra bästa inom sina specifika nischer, oavsett om det gäller fine dining, bistromat, streetfood, drycker, vin eller öl.”Atrium Ljungbergs Food and Beverage Manager.

Adam Dahlberg Kock Familj